KAKO DECI DA OBJASNIMO DA JE NJIHOVU SEKU UBIO ŠKOLSKI DRUG! Roditelji Adriane Dukić krive sebe zbog tragedije!

Autor:

Hronika

02.05.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki dan joj se na groblju izvinjavam, kaže Adrianin otac.

KAKO DECI DA OBJASNIMO DA JE NJIHOVU SEKU UBIO ŠKOLSKI DRUG! Roditelji Adriane Dukić krive sebe zbog tragedije!

Foto: Republika.rs, tiktok.com/printscreen

Devojčica francuskog državljanstva Adriana Dukić (14) doselila se u Srbiju za vreme korone. Njeni roditelji danas osećaju krivicu što su ovde hteli deci da pruže mir i sigurnost.

- Svaki dan idemo na groblje da je poljubim i izvinim joj se jer se osećam krivim zbog preseljenja - rekao je Dane Dukić na suđenju protiv Kecmanovića.

Adrianina mama Biljana je ispričala da suprug i ona ne znaju kako će dalje s ćerkom i sinom, kojima je Adriana bila uzor i "druga mama".

- Moja deca više nisu deca, kako ja njima da objasnim da im je sestru ubio školski drugar. Ovo je kao da ju je ubio brat - rekla je Biljana, majka čarobne Adriane, koja je obožavala da igra folklor i pleše, uz školu, u kojoj je bila odlikaš.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. On je tog jutra s namerom da izvrši masakr zakasnio u školu i čas istorije, a onda sa dva očeva pištolja i punim rancem molotovljevih koktela ušao na ulazna vrata škole i zapucao. Usmrtio je najpre čuvara i dve devojčice koje su dežurale, a onda ušao u kabinet za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas i ispalio rafal. Tom prilikom je usmrtio još šestoro vršnjaka, dok je još troje i nastavicu istorije teško ranio. Dvanaest dana kasnije, još jedna devojčica je nažalost, podlegla povredama. U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić. Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading