MUŠKARAC PRETIO RADNICI METALNOM ŠTANGLOM, PA JE OPLJAČKAO! Uhapšen lopov u Subotici - odneo veliku svotu novca!

Autor:

Hronika

18.05.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno mu je zadržavanje!

MUŠKARAC PRETIO RADNICI METALNOM ŠTANGLOM, PA JE OPLJAČKAO! Uhapšen lopov u Subotici - odneo veliku svotu novca!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Hippopx

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (31) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.
On se sumnjiči da je, uz pretnju metalnim predmetom, od radnice jedne menjačnice otuđio novac, saopštila je PU Subotica.

Policija ga je ubrzo pronašla i kod njega je nađen i ukradeni novac.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsećamo, juče je osvanuo i snimak pljačkaša iz Beograda koji su iznajmili stan na dan, a onda isti potpuno opustošili.

Oni su pre dve večeri, kako je naveo vlasnik nekretnine na društvenim mrežama, između 21 h i 3 h, iz stana koji su navodno iznajmili izneli stvari u vrednosti od oko 20.000 dinara.

- Prijavljeni su policiji, ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju u vezi njih slobodno može da mi piše - napisao je ovaj čovek i objavio snimak lopova sa kamera u zgradi, koji su ga ojadili.

Na snimku objavljenom na Instagram stranici 192, mogu se videti dva muškarca i jedna žena, koji su stvari iz stana, o kojem čovek priča, iznosili u džakovima.

Među pokradenom robom su i daska za peglanje i zavese, što je posebno izazvalo gnev među ljudima na društvenim mrežama koji su pogledali snimak.

BONUS VIDEO

                                        

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading