DULJAJ IZNOSI PRLJAV VEŠ POSLE OTKAZA! "ZNAM KO ME JE SMENIO!" "Svima je jasno ko stoji iza te odluke, a skriva se!"

Autor:

Sport

30.04.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uprava je uradila tuđi posao"

DULJAJ IZNOSI PRLJAV VEŠ POSLE OTKAZA! "ZNAM KO ME JE SMENIO!" "Svima je jasno ko stoji iza te odluke, a skriva se!"

Foto: Starsport

Upravni odbor Partizana doneo je sinoć odluku da Igor Duljaj više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba jednog od dva najveća srpska kluba. Ova vest je sinoć kao bomba odjeknula, pogotovo što je Duljaj za nju saznao praktično tokom gostovanja u emisiji.

Dan kasnije, dojučerašnji trener crno-belih se oglasio za "MaxSport" i osvrnuo na to što je dobio otkaz.

- Ne želim sad da pričam loše o bilo kome, kada već nisam u klubu. I njima sam to rekao, dok sam tu, kritikovaću, kada odem neću da budem onaj što komentariše sa strane. Ne znam ko su sve članovi uprave, ali sumnjam da su me uopšte oni i smenili. Iza te odluke, siguran sam, stoji neko ko je uvek gurao druge da se pojavljuju umesto njega u prvom planu. Više od 30 godina je u javnom životu i uvek isto funkcioniše. Uprava je uradila tuđi posao, a ja neću da odgovorim o kome se tačno radi, iako je svima jasno ko je u pitanju – počeo je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj i njegov naslednik Albert Nađ

Rekao je da nije iznenađen odlukom da bude smenjen.

– Mene samo pozitivne stvari mogu da iznenade, negativne nikako, tako da sam sve ovo i očekivao. Više puta sam govorio da će biti ovakav epilog i uopšte nisam iznenađen zbog toga što više nisam trener Partizana. Sigurno će sada krenuti i razni komentari oko toga da smo primali mnogo golova recimo, sve sa namerom da se ospori urađeno u prethodnih godinu dana. Iako je pre mesec dana sve bilo sjajno i bajno. Što se mene tiče, mogu mirno da spavam, jer znam da sam dao sve od sebe za Partizan i savesno radio posao. Srećan sam što imam podršku ljudi koji vole fudbal, bez obzira na to da li navijaju za Partizan, Zvezdu ili nekog trećeg. Moja je satisfakcija zahvalnost igrača koje sam do juče trenirao - dodao je bivši trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading