ZA NOVAKA SAM MISLIO DA JE PREVARA: Čeh otkrio kako mu je Đoković promenio život

Autor:

Sport

02.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakub Menšik najmlađi je teniser u top 100.

ZA NOVAKA SAM MISLIO DA JE PREVARA: Čeh otkrio kako mu je Đoković promenio život

Foto: instagram.com/mensik.jakub

Novak Đoković i Jakub Menšik

Jakub Menšik (18), najmlađi teniser u top 100 na ATP listi, otkrio je u velikom intervjuu za francuski Ekip da je za njegovu karijeru najzaslužniji Novak Đoković. Neočekivani poziv koji je Menšik dobio od Đokovića izazvao je oduševljenje i šok, s obzirom na to da je Menšikov idol bio tajanstveni pozivatelj.

- Odmarali smo se kada je, pravo niotkuda, stigao telefonski poziv od Đokovića. Bio sa srpskog broja koji nismo znali. Mislili smo da je prevara, ali je to zaista bio on. Novak je moj idol, možete da zamislite koliko sam bio radostan - otkrio je mladi Čeh.

 

 

taj događaj je bio prekretnica u Menšikovoj karijeri, otvarajući vrata novim prilikama i mentorstvu od strane jednog od najboljih tenisera današnjice. On je istakao kako je Novak Đoković bio njegova inspiracija i kako je zbog njega počeo da se bavi tenisom. On je istakao da je pažljivo pratio Đokovića, analizirajući njegove pripreme, zagrevanje, rastezanje i oporavak. Uz to, Novak mu je pružio korisne kontakte i telefonske brojeve, što je Menšiku omogućilo da stvori nove prilike za napredovanje u teniskom svetu.

Menšik je izrazio svoje ambicije, ističući da mu je san da se takmiči protiv Đokovića na Australijan openu. Sa osmehom je dodao da bi u tom meču pobedio, pokazujući samopouzdanje i odlučnost da se takmiči sa svojim idolom na najvišem nivou.

Ovaj primer pokazuje koliko mentorstvo i podrška od strane uspešnih sportista mogu imati značajan uticaj na karijere mladih talenata poput Jakuba Menšika. Njegova priča takođe naglašava važnost uzora i inspiracije u ostvarivanju sportskih ambicija.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading