SLOBA RADANOVIĆ DIVLJA U AUTU OD 300.000 EVRA: Pevač uhvačen u besnoj MAŠINI, evo ko mu pravi društvo za volanom (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

Večeras je popularni pevač Sloba Radanović zvanično predstavio svoj novi album "Infarkt duše" na promociji u jednom prestoničkom lokalu. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste njegov dolazak na promociju za volanom luksuznog automobila marke "Mercedes Brabus G klase", koji je prema ranijim navodima bio u vlasništvu njegove koleginice, pevačice Jana Todorović.

Naime, Jana Todorović je, prema ranijim spekulacijama, vlasnica pomenutog luksuznog vozila. Ipak, kada su novinari kontaktirali Janu povodom ovih navoda, ona je odbila da komentariše situaciju, naglašavajući da je "ružno komentarisati" i ističući da se ranije već pisalo o tom automobilu, a da ona nikada nije davala izjave na tu temu.

Nebitno, nemam komentar na to, ružno je da komentarišem. I ranije se pisalo o tom autu, pa nikada ništa nisam rekla - bila je kratka Todorovićka, prenosi Informer.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović sa suprugom Jelenom

Osim spekulacija oko automobila, Sloba Radanović se nedavno našao u sukobu sa koleginicom Darom Bubamarom zbog pesme "Infarkt duše". Naime, postojala je kontroverza oko ove pesme, budući da ju je Dara Bubamara snimila sa Željkom Nikolićem još 2022. godine, pre nego što ju je Sloba uvrstio na svoj album.

Mislim da se veštačka pompa oko svega digla... Ne znam iz kog razloga. Svako nek sluša verziju koju želi, želim da slušaju ljudi i moju i tu veziju. Želim joj puno pregleda, i više nego sebi. Danas je i Rale Ratković dao izjavu, sve je rekao, nisam ja hteo da se oglašavam. O Dari nemam loše mišljenje kao čoveku, i dalje stojim iza toga da je ispao nesporazum - izjavio je Radanović u istoj emisiji, te dodao da se nije čuo sa koleginicom, jer je ona trebalo da pozove njega:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

Na demo verziji je bio glas Raleta, to ne znam odakle joj ta informacija, nije tačno da sam nekome nudio. Darin glas nisam čuo! Da sam čuo, ja bih je pozvao da pitam da li planira da izbaci ili ne, ali nisam imao priliku da čujem da je to njena pesma, niti da mi je neko rekao da je to njena pesma. Možda je trebala ona da me pozove, ali ne znam što je otišlo predaleko. O njoj nikada neću reći ništa loše, ja nju poštujem i cenim, nismo se čuli, nema potrebe. Više od ovoga nismo u sjajnim odnosima, ona ima svoje bubice... Ja znam da ja nisam kriv, to su stvari koje autor treba da reši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading