ŠER OTKRILA ZAŠTO VOLI "PILETINU": Pevačica ljubi 40 godina mlađeg repera, ne mari za komentare!

Autor:

Zabava

02.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna muzičarka je otkrila da je odbila mnoge poznate muškarce, pa i kralja roka Elvisa Prislija!

ŠER OTKRILA ZAŠTO VOLI "PILETINU": Pevačica ljubi 40 godina mlađeg repera, ne mari za komentare!

Foto: Tanjug/AP

Čuvena Šer na sceni je od 1965. godine, a popularnost je stekla kao pevačica i glumica ovenčana Oskarom za film "Opčinjena mesecom". Iako je zakazila u osmu deceniju za Šer vreme kao da je stalo.

Poslednjih godina pažnju javnosti privlači njena veza sa 40 godina mlađim reperom Aleksanderom Edvardsom sa kojim je prvi put prošetala crvenim tepihom prošle godine, kada je pred kamerama pao i strastveni poljubac.

Gostujući u emisiji "The Jennifer Hudson Show" Šer je otkrila da su joj se udvarali mnogi poznati muškarci, te da je odbila mnoge, pa čak i kralja roka Elvisa Prislija.

Republika

Foto: Tanjug-AP

Šer sa dečkom Aleksanderom Edvardsom

- To je zato što sam bila pomalo nervozna zbog njegove reputacije. Stvarno sam malo stidljiva u društvu muškaraca - rekla je muzičarka, a zatim objasnila zbog čega voli mlađe muškarce.

Razlog zašto izlazim s mladićima je taj što su svi muškarci mojih godina ili stariji sada mrtvi. I pre ih je bilo strah da mi priđu, a mlađi muškarci bili su jedini koji su imali hrabrosti za to. Vaspitale su ih žene poput mene - rekla je Šer. 

Već nekoliko godina pevačica izlazi s 40 godina mlađim reperom Aleksanderom i svojevremeno je otkrila da se odlično slažu.

Pa, na papiru je to pomalo smešno, ali u stvarnosti se odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne pridajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju. Vrlo je ljubazan, pametan, talentovan i stvarno je zabavan. A i mislim da je prilično zgodan - rekla je Šer u emisiji Keli Klarkson. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading