MIONA HOĆE DA PREOTME MAJI STANISLAVA: Bivša zadrugarka raskrinkala goruću temu iz Elite!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić uverena da mlada pevačica neće tako lako odustati od bivšeg dečka!

MIONA HOĆE DA PREOTME MAJI STANISLAVA: Bivša zadrugarka raskrinkala goruću temu iz Elite!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić prokomentarisala je turbulentnu vezu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, kao i ljubavni ondos Maje Marinković i Stanislava Krofaka

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šašić

- Ša će ispasti opet kreten, kao i uvek. Miona mi se nimalo ne dopada, ne volim nadobudne, bezobrazne i umišljene osobe. Imam takav stav u životu, pa da je i moje dete, ne bih se složila sa njim. Profil ličnosti gde je bahato, bezobrazno i samoživo ne volim i takve osobe što dalje od mene. Ovo sve njoj prija, misli da joj to odgovara. Uvek se setim ono što joj Đedović kaže „Izvini, Ceco, nisam te prepoznao“. Negde mi je žao deteta, negde nije. Ako znaš kakav si u ljubavnom odnosu i kako to sve izgleda tebi u tom prostoru koji uopšte nije lak, zašto opet? Zašto vapiš za nekom ljubavlju, da li to njega zadovoljava da bude mučenik, žrtva, pa da se hrani tom ljubavlju, meni je to bolesno - istakla je za Grand.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav, Maja, Miona i Ša

- Ja bih prva živela život koji je ona živela sa Stanislavom. Da idem na doručak u restoran, na ručak isto, da ne radim ništa i da budem dama. Ali, ona je tek sada svesna šta je izgubila. Maja i treba da uživa, ona nije sponzoruša, nije materijalista i ne treba joj muškarac koji ima pare, jer ih ona ima sama. Drago mi je da je Maja sa njim, ne znam kako će da biti na kraju, ali neće Miona to lako pustiti – objasnila je Šašićka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading