KOSTINA MAJKA JE PREFINJEN KRIMINALAC U RUKAVICAMA: Anđelko Aćimović izneo detalje sa suđenja, pa otkrio "Sve što Miljana radi je jako providno"

Autor:

Hronika

18.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbijanje Miljane Kecmanović da odgovara na pitanja punomoćnika takođe je viđeno kao deo taktike odbrane

KOSTINA MAJKA JE PREFINJEN KRIMINALAC U RUKAVICAMA: Anđelko Aćimović izneo detalje sa suđenja, pa otkrio "Sve što Miljana radi je jako providno"

Foto: ST/Vladimir Lukić, tiktok

Suđenje za masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" započelo je mučno, sa taktikom koja je izazvala revolt roditelja žrtava. Anđelko Aćimović, otac ubijene Angeline Aćimović, oštro je kritikovao taktiku porodice Kecmanović, optužujući ih da pokušavaju da izazovu sažaljenje javnosti kako bi uticali na sudije.

- Suđenje je počelo mučno, ja sam ga zbog toga i napustio, jer je taktika advokata i cele ekipe da se brane na taj način što će izazivati sažaljenje javnosti i pokušati da tako utiču na sudiju da su oni dobra porodica, što mi apsolutno znamo da nije tačno od početka suđenja. Sada su samo pokazali svoje veliko licemerje i jednu nepotrebnu i nakaradnu sliku o sebi - kaže Anđelko Aćimović.

Nedostatak iskrenog saučešća

Aćimović je istakao da porodica Kecmanović nikada nije iskreno pokazala saučešće i žaljenje za ono što se desilo, već su fokus njihovih postupaka usmereni ka ličnoj zaštiti. Ovo je dodatno produbilo bol roditelja žrtava, koji smatraju da je ponašanje porodice Kecmanović isključivo usmereno na njihovu odbranu.

- Nikada nisu imali iskreno saučešće i iskreno žaljenje za sve što su uradili u vaspitanju tog deteta i za posledice koje su proistekle. Sada su sve priče usmerene na njihovu ličnu zaštitu, što još više pojačava našu bol - kaže Aćimović u "Jutro na Blic" i dodaje:

- Ne želim da slušam literarne radove, ali neka sudija radi svoj posao. Izašlo je nekoliko roditelja u znak protesta što se dozvoljava da se dešava ovako nešto, ali to je na sudiji da vodi postupak onako kako on smatra da treba.

Prozivka za nedostatak empatije

Anđelko Aćimović je takođe istakao da je Miljana Kecmanović pokazala nedostatak empatije i saosećanja prema žrtvama, te da je njen izraz lica jasno pokazivao prezir prema njima. Oštro je prozvao Kecmanovićevu, nazivajući je "prefinjenim kriminalcem u rukavicama" koji vešto skriva dokaze izvršenja krivičnog dela.

- Na njenom izrazu lica i u pogledima prema svima vidi se nipodaštavanje i prezir koji ona pokazuje prema žrtvama. Tako da sve što radi je jako providno. Mi znamo odlično ko je Miljana. Verovatno ću na sledećem suđenju imati priliku da joj postavim pitanje, ovoga puta nisam imao i verovatno ću i imati šta da kažem, znajući da je ona jedan prefinjen kriminalac u rukavicama, koji jako dobro ume da skriva dokaze izvršenja krivičnog dela - kaže Aćimović.

Taktika i opstrukcija

Odbijanje Miljane Kecmanović da odgovara na pitanja punomoćnika takođe je viđeno kao deo taktike odbrane, čime se dodatno otežava proces suđenja. Aćimović smatra da ovo pokazuje neljudsku stranu porodice Kecmanović, koja pokušava da opstruiše proces i time dodatno potvrđuje svoje licemerje.

- To je deo taktike njihove odbrane i predstavlja jednu neljudsku stranu. Zna da će punomoćnici umeti i znati da postave dobro pitanja i oni sa tim pokušavaju da opstruišu proces i tako još jednom pokazuju svoje licemerje. Ovo je jedna apsolutno žalosna slika, ali šta da radimo, od takvih roditelja nije moglo da se očekuje ništa drugo - kaže Aćimović.

Anđelko smatra da suđenje treba da bude zatvoreno za javnost, jer bi optužena strana mogla da iskoristi prisustvo javnosti.

- Ovo što sada vidimo pokazuje da bi oni iskoristili otvoreno suđenje kao pozornicu za njihovu predstavu i njihov šou! Ovakva situacija smanjuje mogućnost za manipulisanje i laganje javnosti - zaključuje Anđelko Aćimović u "Jutro na Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (17)

Loading
Bravo

18.05.2024 16:22

Odlično rečeno,kriminalac u rukavicama, meni od početka deluje kao težak psihopata i ko zna šta je ova žena radila i Kosti i ko zna kome još.Normslna nije to je očigledno to niko ne može da ospori.Međutim,kazna od dve ipo godine za nju je pre premala,ali premala.

Odgovori 56 9
Marija

18.05.2024 16:53

@Bravo - Svoj šou sam režiraš. Dokle ovaj egzibicionizam ide, kad on ima primedbe na odbranu. Šta se tebe tiče kako ce se ona braniti? Zašto bi se smarala da odgovara na tvoja nesuvisla pitanja? Oboje niste očevidci? Na koju okolnost bi je ti ispitivao? Ti hoceš vreme da bi objasnio šta je ko tog jutra doručkovao i kako je praznike proveo. Dokle bre Anđelko? Imaš li ručnu? Žena se brani zakonito, ti se ne pitaš kako ce sw neko braniti. Ne davi više. Postao si rijaliti igrač. Čemu sve to?

Odgovori 22 80
Majka

18.05.2024 20:41

@Marija - Sram da te bude. Da li bi tako mislio da je monstrum ubio tvoje dete

Odgovori 63 10
Dane

18.05.2024 20:48

@Marija - Ti sto se predstavljas Marija da nisi Miljana???? Jer ne verujem da iko normalan moze da drzi stranu majci masovnog ubice

Odgovori 72 12