BIO JE NA PRAGU DOLASKA U ZVEZDU, ALI... As objasnio ZAŠTO NIJE došao u Beograd!

Autor:

Sport

24.04.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je igrala ključnu ulogu.

BIO JE NA PRAGU DOLASKA U ZVEZDU, ALI... As objasnio ZAŠTO NIJE došao u Beograd!

Foto: Starsport

Kris Singlton

Američki iskusni košarkaš Kris Singlton spominjao se u više navrata kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. On je za "Basketball Sphere" rekao da to jeste bila istina, te otkrio razloge zbog kojih nije prihvatio ponudu crveno-belih i odlučio se da ostane u Anadolu Efesu. Iako je bio zainteresovan za usluge ovog iskusnog krilnog centra, klub iz Beograda ipak nije bio njegov izbor.

- Bilo je razgovora sa Crvenom zvezdom i sa još nekoliko timova. Razlog zašto nisam potpisao je jednostavan. Ja sam porodično orijentisana osoba i mislim da sam zaslužio to da mogu da odbijem privremene poslove. Ne postoji pritisak oko novca - rekao je Singlton i potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

Singlton protiv Zvezde

- Moja supruga je bila trudna i hteo sam da se postaram da budem tu za nju. To je razlog zašto nisam došao u Crvenu zvezdu na početku te godine. Imao sam dosta poziva, ali sam ih odbijao. Kada sam se postarao da je sve u redu oko moje supruge onda sam se vratio u Anadolu Efes pri kraju sezone.

Posle još jedne sezone u Efesu, napustio je Tursku i prešao u Al Arabi iz Dohe.

Iako nije došao u Crvenu zvezdu prošlog leta, Kris Singlton ističe da je otvoren za nove sportske izazove u budućnosti. Naglasio je da je fokusiran na svoju karijeru i da će pažljivo razmotriti sve ponude koje mu budu stigle. Takođe, istakao je da bi voleo da se ponovo takmiči u Evroligi i da je spreman da pruži svoj maksimum u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading