JOŠ JEDAN POZNATI TRGOVINSKI LANAC DOLAZI U SRBIJU!

Autor:

Vesti

01.05.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Srbije, planovi kompanije uključuju širenje na još nekoliko tržišta na Balkanu.

JOŠ JEDAN POZNATI TRGOVINSKI LANAC DOLAZI U SRBIJU!

Foto: Printskrin/Youtube/Travel Algorithm

Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na svetu, francuski Carrefour, dolazi na srpsko tržište. Kompanija Retail & More A.E, filijala Carrefoura u Grčkoj, potpisala je ekskluzivna prava za zastupanje Carrefoura u Srbiji, prenosi Retail Serbia.

Osim Srbije, planovi kompanije uključuju širenje na još nekoliko tržišta na Balkanu. Saradnja sa partnerima u Bugarskoj već je rezultirala otvaranjem prvih Carrefour supermarketa u ovoj zemlji. U skladu sa novim planom, očekuje se da će u narednom periodu biti otvoreno čak 70 novih objekata u Grčkoj i Bugarskoj.

Prošle godine, Carrefour je preuzeo sve hipermarkete Cora u Rumuniji, najavljujući tako nove investicije. Svi preuzeti objekti nedavno su rebrendirani i sada posluju pod okriljem Carrefoura.

Ova ekspanzija predstavlja važan korak za kompaniju i ukazuje na njen ozbiljan interes za tržište Balkana. Ulazak Carrefoura na srpsko tržište otvara nove mogućnosti i postavlja temelje za dalje širenje ovog poznatog maloprodajnog lanca u regionu.

Podsećamo, međunarodni lanac Miks markt (Mix Markt), koji je izvorno iz Nemačke, otvorio je svoje objekte u Srbiji 29. aprila. To su prve prodavnice koje su otvorili u Srbiji. Miks markt posluje na više od 350 lokacija širom Evrope. U našem regionu ima ih u Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori. U asortimanu ima proizvode iz Nemačke, Rusije, Poljske, Turske, sa Balkana...

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading