KRIŠOM JE IŠLA NA TERAPIJE! NOVI ŠOK-DETALJI O SMRTI VODITELJKE BOJANE JANKOVIĆ! Zbog OVOGA je htela da ode iz Beograda!

Autor:

Zabava

24.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana je volela da putuje, jednostavno, volela je život i bila je neko ko ne priča o problemima, čak i kad su preveliki.

KRIŠOM JE IŠLA NA TERAPIJE! NOVI ŠOK-DETALJI O SMRTI VODITELJKE BOJANE JANKOVIĆ! Zbog OVOGA je htela da ode iz Beograda!

Foto: instagram.com

Nedavno preminula voditeljka čuvene emisije "Siti" Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, a kako smo saznali, ona je mesecima zakazivala odlaske kod psihologa, kom se poverila da je imala nerešiv problem. Voditeljka je sa sestrom Ivanom i drugaricama pričala da bi volela da ode na nekoliko seansi zbog sebe jer to smatra vrstom mentalne higijene, ali nikad nije potegla priču o tome šta je zapravo problem i s čime se suočava. Ljudi su povezali da postoji problem jer je jednom prilikom rekla da je Beograd guši i da bi volela da živi negde u inostranstvu.

Foto: instagram.com

Bojana Janković

 


- Bojana je volela da putuje, jednostavno, volela je život i bila je neko ko ne priča o problemima, čak i kad su preveliki. Uvek je mogla sa svime da se nosi, zato je ljudima bilo čudno što hoće kod psihologa. Išle su i neke njene drugarice, nijedna nije imala problema, ali su zakazivale upravo iz tog razloga - da se povere, ispričaju i tako im bude lakše.

Bojana se raspitivala kod koga bi mogla da ode, ali je bilo čudno to što je tražila da ne ide kod onih kod kojih idu njene drugarice. Verovatno da u nekom trenutku ne bi neko pomenuo njene probleme iako je pravilo da psiholozi nikad ne prenose takve stvari - priča nam upućen izvor i dalje nastavlja:

Foto: instagram.com

Bojana Janković i sestra Ivana

 


- Iako je Bojana volela da putuje, svima je bilo čudno to što je htela da ode na duže na put van zemlje. Obično organizuje odlazak s prijateljima ili porodicom, ali sada je prvi put htela da ode sama. Rekla je da je Beograd guši i da bi se rado odselila. Svi su mislili da je to samo faza, a sada nikad neće ni moći da saznaju šta je bio razlog.


Inače, skoro se oglasila i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je jednom rečenicom zaintrigirala mnoge. Naime, ona je napisala da joj je krivo što ona, kao i druge Bojanine kolege, nije bila tu uz nju kad joj je najviše trebalo, pa je to bilo mnogima neobično jer, po svemu sudeći, ukazuje na to da se s Jankovićkom nešto neuobičajeno dešavalo.


- Nisam ovako zamišljala naše viđanje u petak... Znala sam da ćemo plakati tog jednog petka, ali od smeha, a ne od tuge... Jer je s tobom, najlepša damo Beograda, samo tako moglo da bude. Da boli stomak, ali ne i duša, a duša se od tog 19. aprila kida svima nama, kojima si bila deo života čak i kada... a to je najteže prihvatiti, nismo bili tu kada smo možda i neznajući morali. Ali to si isto ti, kao i sve dobre i nasmejane duše, nosila si bol sa šljokicama. I sada, kao da te čujem da kažeš: "Ajde, bre, šta plačete, pa svi ćemo jednog dana gore, čekam vas, nisam otišla, samo moram da motrim na sve vas odozgo", ali to nije morao da bude taj dan. Previše si bila lepa, čista i dobra za ovaj surovi svet, ali si bila poslednja od koje sam ikada mislila da ću morati da se oprostim na ovaj način - napisala je Jakovljevićka ispod slike na Instagramu.

Foto: Printscreen, Privatna arhiva

Dušica Jakovljević

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Asja

26.04.2024 22:02

Joj, šta li je bilo ovoj prelepoj ženi?! Mnogo mi je žao

Odgovori 35 3
Sa

27.04.2024 21:04

@Asja - Verovatno je 'ugusila' povrsnost kojom je bila okruzena. Nema sa kime o dubljim i raznim temama.

Odgovori 22 5
Uhh

27.04.2024 22:08

Dosta se peonalazim u svemu ovome...

Јефимија, докторка

27.04.2024 23:44

Na zapad to je kao DA IDES KOD ZUBARA.Shteta!