"MUNJE" POSTAJU TELEVIZIJSKA SERIJA! Maja Mandžuka otkrila kako je nastala čuvena replika: "Dolče Gabana, i njega ćemo da hapsimo!"

Autor:

Zabava

01.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se za ovih 20 godina desilo Marku, Popu, Gojku i drugim nezaboravnim likovima, čije replike znamo svi napamet otkriva serija "Munje: Opet"

"MUNJE" POSTAJU TELEVIZIJSKA SERIJA! Maja Mandžuka otkrila kako je nastala čuvena replika: "Dolče Gabana, i njega ćemo da hapsimo!"

Foto: ATA Images

Maja Manžuka

Nakon bioskopskog života nastavak kultnog filma "Munje" iz 2001. godine, "Munje: Opet", stiže na male ekrane u formi serije, koja će se prikazivati na TV Prva. Serija će, kao i istoimeni film koji je premijerno prikazan 2023. godine, doačarti sudar dva sveta - starije i novije generacije, kao i šta se za 20 godina desilo Marku, Popu, Gojku i drugim nezaboravnim likovima, čije replike znamo svi napamet. 

Glumica Maja Mandžuka, koja je dočarala lik Kate, prisetila se replike koju je pre 24 godine snimila sa Nebojšom Glogovcem.

- Ni Glogovac, ni ja nismo imali nijednu repliku. Pre snimanja scene pitao me je "Koji ti to parfem, mnogo je lep", na šta sam mu ja odgovorila: "Dobila sam neki Dolče Gabana" i onda je nastala čuvena replika koja se pripričava 24 godine - otkrila je glumica u emisiji "150 minuta".

Republika

Foto: Tanjug/S.Radovanović

 

Maja je i u razgovoru za Republiku istakla da je upravo to njena omiljena replika iz filma koji joj je doneo ogromnu popularnost.

-  "Dolče Gabana, i njega ćemo da hapsimo" i "Srbija!", replika iz prvog dela filma kad svi zajedno sede u kolima - rekla je Mandžuka za naš portal.

Više od 60 glumaca, među kojima su i mnogi novi mladi, pojavljuje se u filmu. Atmosfera na snimanju je, kaže, bila drugačija od one koju pamti.

Sve je prilagođeno sadašnjem vremenu, ali tako i treba da bude. Došlo je neko drugo doba, a ovaj film baš to prikazuje - smatra glumica, koja na pitanje koji lik joj je omiljeni, odgovara:

Republika

Foto: Aleksandar Letić

 

Uf, teško pitanje. Katin omiljeni lik mora da bude, naravno, Gojko, a moj je, naravno, Kata - rekla nam je Maja.

Glumica nam je otkrila i da je prvi dan na setu "Munja opet" opisuje kao vrlo emotivan.

Kad smo se svi okupili prvi put, bilo je stvarno lepo. Niko od tih ljudi nije se energetski promenio. Svi su i dalje nekako isti. Osim fizičkih promena, koje su neminovne, sve ostalo u vezi s njima je nepromenjeno - istakla je glumica.

Serija će se prikazivati od sutra, svakog četvrtka i petka od 21 čas na televiziji Prva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading