TAKO TO RADE ZALJUBLJENI: Bred Pit zagrljen s 26 godina mlađom devojkom Ines! USKLADILI ODEVNE KOMBINACIJE, pa prošetali plažom (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco fotografije holivuskog zavodnika i mlade Ines de Ramon obišle su svet.

TAKO TO RADE ZALJUBLJENI: Bred Pit zagrljen s 26 godina mlađom devojkom Ines! USKLADILI ODEVNE KOMBINACIJE, pa prošetali plažom (FOTO)

Foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia, Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Nakon spekulacija da su pred Bred Pit i Ines de Ramon pred raskidom poznati par "ulovljen" je na plaži u Santa Barbari u Kaliforniji dok ispija jutarnju kafu i razmenjuje nežnosti. Paparaco fotografije na kojima se vidi kako atraktivni plavušan grli svoju 26 godina mlađu devojku obišle su svet, a jedan detalj posebno je privukao pažnju.

Koliko su samo zaljubljeni pokazuje i to da su za opuštenu šetnjicu po plaži Bred i Ines uskladili odevne kombinacije po bojama, što je svojstveno ludo zaljubljenim parovima koji mnogo vremena provode zajedno.

 

 

Za ovu priliku odabrali su lagane lanene materijale i svetle boje. Dok je on nosio pantalone i košulju, Ines je prošetala u dugoj haljini s dekolteom preko koje je imala prsluk u zelenoj boji. 

Zagrljeni i srećni, njih dvoje su bezbrižno hodali uprkos spekulacijama da su pred raskidom jer Ines ne može da podnese haos oko razvoda Breda i Anđeline. Ipak, uporedo sa pričama o razvodu mogla su se čuti i nagađanja da se Ines preselila u kuću slavnog glumca. 

Par se zabavlja od 2022. godine, a od kako je počeo sa njom da se druži Pit se neverovatno podmladio. Svet su obišle njegove fotografije sa Vimbldona na kojima izgleda zategnuto i prelepo, tako da mu niko ne bi dao 60 godina.

 

 

Kada je prevario tadašnju suprugu Dženifer Aniston i spetljao se sa Anđelinom Džoli tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit", Bred Pit je postao negativac kojeg smo želeli da vidimo povređenog.

Život mu je sve naplatio kada ga je godinama kasnije nakon porodične "idile", nova supruga, Anđelina Džoli, optužila za nasilje u porodici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading