USNIMLJENA NOVA UČESNICA ELITE, UKUĆANIMA POPADALE VILICE OD ŠOKA: Prekinula žurku, pa se predstavila cimerima!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite su sinoć doživeli šok, kada su na imanju ugledali novu ukućanku.

USNIMLJENA NOVA UČESNICA ELITE, UKUĆANIMA POPADALE VILICE OD ŠOKA: Prekinula žurku, pa se predstavila cimerima!

Foto: Elita printskrin

Sinoć je u rijalitiju Elita došlo do neočekivanog preokreta kada je učesnik Uroš Stanić odlučio da se preruši u ženu tokom žurke koja je organizovana u vili. Uroš je izazvao iznenađenje među cimerima kada se pojavio u elegantnoj crnoj kratkoj haljini i visokim štiklama, uspešno ostvarujući transformaciju u žensku ulogu.

Njegova transformacija izazvala je različite reakcije među cimerima, od šoka do oduševljenja. Mnogi su se šalili na račun Uroševe hrabrosti i smelosti da se pojavi u takvom izdanju, dok su drugi isticali koliko mu haljina i štikle zapravo pristaju.

Uroš se nakon transformacije našalio na svoj račun, objašnjavajući da je želeo da iznenadi cimere i dodatno začini atmosferu žurke. Takođe, istakao je da je uživao u ulozi žene i da mu je bilo zabavno da se na trenutak stavi u tu ulogu.

- Uroš spreman za žurku - glasio je opis ovog snimka na društvenim mrežama.

 

 

Ova neočekivana transformacija izazvala je veliku pažnju i interesovanje publike, koja je aktivno komentarisala Uroševu hrabrost i stil. Mnogi su pohvalili njegovu hrabrost i samouverenost, dok su drugi izrazili divljenje prema tome koliko mu je ženska odeća zapravo dobro pristajala.

Uroševa transformacija u ženu definitivno je obeležila sinoćnju žurku u rijalitiju Elita i ostavila snažan utisak na cimere i publiku. Njegova hrabrost i smelost sigurno će se dugo pamtiti u vilu, a ostaje da vidimo da li će se ovakve neobične transformacije ponoviti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading