HITNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Stiglo zvanično saopštenje, posebno se odnosi na OVE učesnike!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je iznenadio ukućane novim pismom.

HITNO OBAVEŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Stiglo zvanično saopštenje, posebno se odnosi na OVE učesnike!

Foto: Ilustracija

Nedeljna nabavka je uvek jedan od ključnih događaja u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Milena Kačavenda preuzela je odgovornost za organizaciju ovog važnog zadatka. Kao i uvek, planira se nabavka svega što je potrebno za nesmetano funkcionisanje domaćinstva, ali ovog puta postoji dodatni pritisak zbog pisma koje je stiglo od Velikog šefa.

Milena Kačavenda je krenula da čita pismo Velikog šefa, dok su ukućani željno iščekivali da saznaju ko prvi sme ući u prodavnicu i nabaviti sve neophodne namirnice:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

 

- Draga Elito, prodavnica je upravo otvorena i danas u radnju mogu da idu svi. U radnji ne sme da bude više od četvoro vas. Podsećamo vas da prvenstvo imaju Odabrani - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitala Milena Kačavenda, ovonedeljni vođa.

Čim su saznali sve detalje pismo, ukućani su pojurili ka prodavnici, ne bi li zauzeli svoj red, a Odabrani su dobili šansu da prvi pazare ono što im je neophodno za boravak u rijalitiju.

Podsetimo, tokom jučerašnje podele budžeta Milene Kačavende došlo je do velikog preokreta u "Eliti", kad je Aneli Ahmić odlučila da joj se nakon brutalnih reči javno izvini i sa njom zakopa ratne sekire. 

- Aneli, ja o tebi nemam lepo mišljenje. Imale smo razne faze, nikad ti nisam želela loše. Što se tiče Janjuša, nisam prenosnik. Isključivo sediš sa ljudima koji ti pričaju samo šta ti želiš. Mislim da mnogo grešiš. Nikad me nije interesovao tvoj muškarac, nisam se mešala u tvoj emotivni odnos. Vaš odnos će doći na svoje. Nisi trebala da radiš neke stvari. Optuživala si me u više navrata. Moje mišljenje o tebi je loše. Janjuš te voli svim srcem, a da tera rijaliti, to je poslednje što sam očekivala da čujem od tebe - rekla je Kačavenda. 

- Izvinjavam ti se duboko, ako ćeš prihvatiš izvinjenje. Ja kad se svađam, ne slušam druge. Moje mišljenje je isto, kao i tvoje. Rekla sam da on provocira, da izaziva sukobe - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading