ŠA POSTAJE OTAC! Saopštene ŠOK VESTI uživo u programu, STIŽE BEBA u Elitu!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša postaće roditelji, navodi se u predskazanju!

ŠA POSTAJE OTAC! Saopštene ŠOK VESTI uživo u programu, STIŽE BEBA u Elitu!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši zadrugar Đole Kralj nedavno je gostovao u emisiji Milice Kemez i Bore Santane "Ne gledam ti ja to", gde je otkrio da se sada bavi veoma zanimljivom profesijom - otvaranjem tarot karata putem Instagrama za mnoge poznate ličnosti. Tokom emisije, Đole je podelio svoja predviđanja za aktuelne rijaliti učesnike, otkrivajući šta ih čeka u budućnosti.

 - Pitali su me ljudi za popularne rijaliti parove, da dam svoju prognozu. Što se tiče Anđela i Anite – oni svakako neće opstati, a Anita i Matora će ponovo biti zajedno. Kada budu izašle iz rijalitija, ponovo će se spojiti. Što se Aneli i Janjuša tiče, Aneli se vraća u svoju kolibu, a Janjuš nastavlja svoj život sa ženom - otkrio je Đole. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli

- Zato će se Aneli plasirati visoko, kao i Uroš. Gledam u karte, ali imam i kuglu a kugla kaže da će Uroš biti u finalu među prvih troje učesnika. Još jedno dete će imati Alex i Filip Car. Ova godina će im doneti dosta lepih stvari. Sledeće dete će im biti muško. Rekao sam Filipu, da ako mu se sin bude zvao Đole - kao ja, da ću davati 500 evra mesečno!

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić dobili ćerku

Ipak, najzanimljivije predskazanje sačuvao je za kraj, kada je otkrio da će reper Nenad Aleksić Ša uskoro postati otac, jer će, kako se navodi, njegova partnerka Miona Jovanović ostati u drugom stanju sa njegovim detetom.

- Tarot kaže da će Miona ostati sa Ša i da će ostati trudna. Ša će postati otac - rekao je Đole.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Đole Kralj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading