TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac pao sa sedmog sprata i poginuo na licu mesta!

Autor:

Hronika

19.05.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj je obavljen od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u prisustvu građevinskog i inspektora na radu.

TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac pao sa sedmog sprata i poginuo na licu mesta!

Foto: shutterstock

ilustracija

M. U. (34) iz Niša poginuo je juče oko 11 sati kada je pao sa sedmog sprata, piše Blic.

Muškarac je, pri izvođenju radova na sedmom spratu zgrade, izgubio ravnotežu i padom sa visine od oko 20 metara zadobio povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Uviđaj je obavljen od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u prisustvu građevinskog i inspektora na radu

Da podsetimo, na Novom Beogradu, dogodila se tragična nesreća koja je potresla celu zajednicu. Devojčica od 15 godina pala je sa 12. sprata solitera i nažalost, na mestu ostala mrtva.

Devojčica je bila učenica novobeogradske škole "20. oktobar". Vest o njenoj smrti izazvala je šok i nevericu među učenicima i osobljem škole. Direktor Branislav Nedeljković izrazio je duboko žaljenje povodom ove tragedije.


Ne mogu da verujem kakva tragedija se dogodila. Bila je veselo dete, druželjubiva i išla je na takmičenja i osvajala nagrade. Nemam lošu reč da kažem za nju. Bila je primeran đak - rekao je direktor Nedeljković za Republiku.

U dvorištu OŠ "20.oktobar" vršnjaci su organizovali emotivni oproštaj. Puštali su bele balone u čast nastradale devojčice, iskazujući tako svoje duboko saosećanje i tugu zbog gubitka drugarice.

Ispred zgrade u kojoj je devojčica živela, zatečen je jeziv prizor. Vršnjaci su ostavili igračke i oproštajne poruke, pokazujući tako koliko im je teško pala ova tragična vest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading