POKAZALI SMO DA SMO NAJBOLJI U SRBIJI! TERZIĆ BLISTA POSLE ZVEZDINE TITULE: Nisam imao dilemu da ćemo biti šampioni!

Autor:

Sport

02.05.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu"

POKAZALI SMO DA SMO NAJBOLJI U SRBIJI! TERZIĆ BLISTA POSLE ZVEZDINE TITULE: Nisam imao dilemu da ćemo biti šampioni!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

Fudbaleri Crvene zvezde su novi/stari prvaci Srbije, pošto su savladali TSC na Marakani u trećem kolu plej ofa sa 2:1!

Slavlje u Ljutice Bogdana može da počne - crveno-beli su odbranili titulu u Superligi Srbije! Nakon što je Partizan u Humskoj poražen od Vojvodine, bilo je jasno da Milojevićeva četa mora večeras trijumfom da povtrdi sedmi pehar u nizu u nacionalnom šampionatu - i uspela je.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se nakon uspeha.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Vladan Milojević

- Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva. Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni. Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni, rekao je Terzić i dodao:

- Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima. Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim. Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading