KO BI REKAO DA OVA LEPOTICA TAKO BIJE?! Emilija donela Srbiji DVA ZLATA sa Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

18.05.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko bravo za mladu karatistkinju!

KO BI REKAO DA OVA LEPOTICA TAKO BIJE?! Emilija donela Srbiji DVA ZLATA sa Evropskog prvenstva!

Foto: printscreen/instagram

Emilija Antanisijević

Dvadeset i sedmo Evropsko fudokan karate prvenstvo za omladince održava se u Sloveniji, a dve zlatne medalje Srbiji donela je reprezentativka Srbije i karate kluba Crvena zvezda - Emilija Antanasijević.

Kontinentalna smotra održava se od 15. do 19. maja, a Srbija ima dosta razloga za ponos, s obzirom da je Emilija Antanasijević osvojila dve zlatne medalje. Jednu u kategoriji kata pojedinačno, drugu u kata timska.

 

 

- Uvek imam neizmeran ponos i motivaciju kada predstavljam moju Srbiju. U momentima kada vidim zastavu to ima dodatnu težinu, osetim da moram da dam svoj maksimum, veliko mi je zadovoljstvo što sam još jednom obradovala navijače u našoj zemlji, još važnije, ovo je velika motivacija za mene pred nastavak sezone, zahvalila bih se svima na velikoj podršci koju su mi pružali tokom priprema za Evropsko prvenstvo, kao i na samom prvenstvu u Sloveniji, rekla je Antanasijevićeva za "Novosti".

Inače, u nastavku sezone Emilija će u julu mesecu kao poseban gost učestvovati na karate prvenstvu u Americi, gde će pokušati da ostvari što bolje rezultate i našoj zemlji donese nova odličja.

Emilija Antanasijević predstavlja primer izuzetne posvećenosti, talenta i upornosti, te je njen uspeh inspiracija i motivacija za sve mlade sportiste u Srbiji.

Podsetimo, ona je proglašena i za najbolju mlađu seniorku za 2023. godinu u SD Crvena zvezda treći put u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading