ZAŠTO ENGLEZI MRZE MEGAN, A VIŠE VOLE KEJT?! Harijeva supruga poput Dajane, čak je od nje preuzela OPASAN TRIK (FOTO)

Autor:

Svet

19.05.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl nije baš mnogo omiljena na britanskom dvoru

ZAŠTO ENGLEZI MRZE MEGAN, A VIŠE VOLE KEJT?! Harijeva supruga poput Dajane, čak je od nje preuzela OPASAN TRIK (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Megan Markl, vojvotkinja od Saksesa, često je bila predmet poređenja sa princezom Dajanom. Stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Nada Mirković, naglašava sličnosti između ove dve žene, piše Story.hr.

Toplina i otvorenost

Mirković ističe da, uprkos negativnim stavovima prema Megan kod nekih Engleza, ona poseduje određenu toplinu i otvorenost koja je čini sličnijom Dajani nego što je to slučaj sa Kejt Midlton.

 

 

Modna inspiracija

Megan Markl nisu strane inspiracije Dajaninim modnim izborima.

Nedavno je tokom putovanja u Nigeriju odabrala jednostavnu dugu belu haljinu bez naramenica, upotpunjenu zlatnom ogrlicom koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Sledećeg dana, odabrala je upečatljivo belo odelo i visoke potpetice u zemljanim tonovima, upotpunjeno jednostavnom zlatnom ogrlicom, istovetnom onoj koju je nosila princeza Dajana tokom posete istoj afričkoj zemlji.

Foto: Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Princ Hari i Megan Markl

 

Ovi modni odabiri jasno pokazuju njeno duboko poštovanje prema Dajani, ali istovremeno naglašavaju njen sopstveni stil i eleganciju.

Podsetimo, pre odlaska na turneju u Nigeriju sa suprugom Megan Markl, britanski princ Hari svratio je nakratko u Englesku.

Kako tvrde dobro upućeni izvori, pomirenje i ponovno viđanje kralja Čarlsa s mlađim sinom "koči" samo jedna osoba.

Foto: Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Megan Markl

 

Pre odlaska na turneju u Nigeriju sa suprugom Megan Markl, britanski princ Hari svratio je nakratko u Englesku, gde je svečano obeležio 10. godišnjicu postojanja Invictus Games.

Njega tom prilikom, u važnom jubileju za njegov najveći projekat do sad, nije podržao niko od članova britanske kraljevske porodice, a njegov otac kralj Čarls III nije pristao ni da se vidi s njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anna

20.05.2024 10:37

To što Megan kopira princezu Dajanu ne mora da bude izraz poštovanja,već želja da se dodvoravanjem masi ljudi iskoristi Dajanina popularnost.Megan deluje kao vrlo svojeglava I manipulativna osoba.