KARLEUŠA ŠOKIRALA LUNU ĐOGANI, OTKRIVENI SVI DETALJI NEOČEKIVANOG SUSRETA: Pevačica imala da joj poruči samo jedno, Marko Miljković zanemeo!

Autor:

Zabava

02.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je otkrila sve o susretu sa Jelenom Karleušom, koja ju je podržala nakon Zadruge.

KARLEUŠA ŠOKIRALA LUNU ĐOGANI, OTKRIVENI SVI DETALJI NEOČEKIVANOG SUSRETA: Pevačica imala da joj poruči samo jedno, Marko Miljković zanemeo!

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA Images

Luna Đogani nedavno je javnosti otkrila detalje susreta sa poznatom pevačicom Jelenom Karleušom na rođendanu tadašnje drugarice. Na tom događaju, Luna je iznenadila Karleušu svojom pojavom, a pevačica ju je srdačno podržala u najtežoj situaciji po izlasku iz rijalitija Zadruga.

Kao što je Luna ispričala, susret sa Jelenom Karleušom bio je veoma emotivan trenutak za nju. Luna je istakla da ju je Jelena Karleuša podržala kada joj je to najviše trebalo, te da joj je ta podrška mnogo značila.

Luna je istakla da je Jelena Karleuša bila veoma srdačna prema njoj i da ju je ohrabrila da ostane jaka i da nastavi da radi na sebi uprkos svim izazovima sa kojima se suočavala nakon izlaska iz rijalitija. Ovaj susret bio je posebno emotivan jer je Luna istakla da je Jelena Karleuša bila jedna od retkih javnih ličnosti koja ju je podržala u teškim trenucima.

- Sreće smo se na rođendanu moje tadašnje drugarice... Nismo se poznavale, ona je mene javno podržala kada sam bila u najgoroj situaciji... Nisam očekivala taj vajb, jer odaje utisak jedne jake žene, ali mislim da je privatno krhka - ispričala je Luna Đogani u svojoj emisiji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Luna Đogani

Luna je istakla da joj je podrška Jelene Karleuše mnogo značila, posebno nakon turbulentnog perioda koji je prošla nakon izlaska iz rijalitija Zadruga. Karleuša ju je ohrabrila da nastavi da radi na sebi i da se fokusira na pozitivne stvari u životu, te da ne dozvoli da je negativni komentari drugih ljudi obeshrabre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dingo

03.05.2024 12:18

Sve čini da pakosti Ceci. Jelena je dobra sa mirom skoric koja je u zavadi sa cecom,napada slobu koji je dobar sa cenom,i tako do besvesti.... Luna je dobra ,malo je tupasta pa ne vidi šta se iza brda valja....