PORODILA SE NAŠA PEVAČICA: Rodila ćerku 30 godina STARIJEM suprugu!

Autor:

Zabava

16.05.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Simeunović je danas na svet donela zdravu devojčicu!

PORODILA SE NAŠA PEVAČICA: Rodila ćerku 30 godina STARIJEM suprugu!

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Zorana Simeunović danas je postala majka devojčice, saopštio je Grand. Zorana je u braku sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, a kako je ranije izjavila, dugo je priželjkivala da postane majka. Ona je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima, poput šećera i prolaktinemije, ali je istakla da je srećna što se njen san ostvario.

Dugo smo čekali da bude beba na putu. Veoma dugo sam se borila sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer, ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – rekla je Zorana pre nekoliko meseci.

Republika

Foto: Republika

Zorana Simeunović

Trenutak kada su saznali da će se ostvariti u ulozi roditelja i Zorana i Steva pamtiće zauvek.

Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“ – ispričala je pevačica, a Steva nije mogao da sakrije osmeh nakon divnih vesti.

Više sam srećan zbog nje jer je to bila njena ogromna želja. Ne volim što se sada priča o tome. Nije to onaj bapski fazon već znam kakva je Zorana i kakvo je njeno zdravstveno stanje. Tek je to drugi mesec, neka prođe malo vremena, pa lako je posle pričati o tome – dodao je kompozitor tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading