MIONI JOVANOVIĆ STIŽE SPECIJALNA OPREMA ZA KONJE: Neviđeni blam, reper ju je primorao da nosi OVO!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Nenada Aleksića Ša šalje Mioni neophodne rekvizite na odlazak na nastupe.

MIONI JOVANOVIĆ STIŽE SPECIJALNA OPREMA ZA KONJE: Neviđeni blam, reper ju je primorao da nosi OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Nenad Aleksić Ša  je nedavno napravio veliku dramu zbog fotografisanja Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Tim povodom oglasila se Jelena Batos, bivša zadrugarka, koja se i proslavila kao bivša devojka pomenutog repera. 

Jelena je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram i često iznosi mišljenja o rijalitiju "Elita 7". Sada je iznela i svoj stav po pitanju dramatične svađe Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zbog pevačicinog bivšeg dečka.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

 

- Nagovarao me za Zadrugoviziju da govorim one čuvene rečenice koje su ga za crnim stolom navodno izluđivale i skakao do plafona. On zarađuje debele pare ovde, inače ne bi ulazio, jer napolju se isto tako zaradi lepo na pesmama pogotovu kada drugome ih radiš. On opravdava ovde svoj honorar i to je to je! Svojim histerisanjem i pravljenjem drame diže gledanost - napisala je Jelena Batos na Instagram profilu. 

Sinoć su reper i Miona imali novu svađu zbog muzičara koji se pojavio na žurki, a Jelena Batos je imala predlog za pevačicu, koja će imati veliki problem prilikom odlaska na nastupe zbog preterane ljubomore partnera:

- Dođem kući, napravim čaj, uđem da vidim kakvo je stanje i čujem Nenada kako drži predavanje Mioni zbog muzičara. Fanovi, hitno da ste Mioni kupili ovo, jer kada bude išla na nastupe, da može samo pravo da gleda u Nenada, koji će sedeti i gledati da se slučajno ne pojavi neki bivši i da slučajno ona ne pogleda u nekoga, osim njega. Laku noć, narode - napisala je Jelena Batos uz fotografiju konja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

03.05.2024 14:00

Za konja kakav je ŠA i treba da nosi konjsku "Oglavinu " da ne gleda budalu