BLIŽI SE TOTALNO UNIŠTENJE MAJE MARINKOVIĆ, PROCURILA NAJVEĆA TAJNA ELITE: Taki jedva smogao snage da ovo saopšti!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković je otkrio šta učesnici Elite pripremaju njegovoj ćerki.

BLIŽI SE TOTALNO UNIŠTENJE MAJE MARINKOVIĆ, PROCURILA NAJVEĆA TAJNA ELITE: Taki jedva smogao snage da ovo saopšti!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Stanislav Krofak i Maja Marinković danas slave mesečnicu srećnog veze, koju su započeli u Eliti. Ovo veselje nije prošlo neprimećeno, a par je bio u centru pažnje zahvaljujući poklonima koje im je obezbeđenje unelo.

Maja Marinković, poznata po svojoj energičnosti, nije krila svoje oduševljenje. Ona je sve vreme skakala od sreće dok su se okupili oko nje i njenog izabranika. Njih dvoje su bili okruženi čestitkama fanova, ali je posebno izdvajajuća bila poruka koju su dobili od Takija Marinkovića, koji je uputio iskrene čestitke svojoj ćerki i Stanislavu povodom njihove mesečnice.

Taki se ubrzo oglasio za domaće medije, pa poslao brutalnu poruku Lepom Mići, sa kojim Maja ima žučne rasprave gotovo svakodnevno, a tokom sinoćne emisije su ga spominjali u Beloj kući, pa je Marinković odlučio da odgovori na prozivke:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića i Taki Marinković

 

- Odmah mogu da kažem da on mrzi mene i moju ćerku! Lepi Mića je već šest godina u rijalitiju i on polako gubi kompas. Kako on može da zna šta se dešava napolju kad tamo najmanje vremena provodi? Odakle njemu takve informacije koje tamo iznosi? On je jednostavno osetio da je Maja favorit i zato udara na nju, jer želi da svoje neke ljubimice nametne u prvi plan - rekao je Taki, pa dodao:

- Maja ima ogromnu podršku napolju! To je moja ćerka i moram da je štitim, a neki drugi koji su tamo ušli i ostavili svoju decu, neka se zapitau šta čine. O Lepom Mići mislim sve najgore - zaključio je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Шабац

02.05.2024 16:57

Људи како да зауставимо овог скота од миће. Оне увтрде ноћас маји су дно дна за његове године. Има и он ћерку🙏

Aca

02.05.2024 17:41

@Шабац - ti bas nemas pametnija posla nego da branis ljudima da pricaju sta ti imas sa tim sta ce ucesnici rialitija da pricaju jesi ti neki urednik sta si, idi riljaj bastu ne laprdaj, sto se tice Micine cerke ona je doktor nauka i radi u Guglu za razliku od plasticne kreketuse koja ne zna tablicu mnozenja vidi se sta ona jedino zna. Mica jeste dosadan da nije potreban ne bi ga zvali svake godine a i kao otac za Takija je otac veka, razlika je imati cerku doktora el.tehn.nauka zaposlenu u Guglu i cerku dezurnu tv jahacicu u rialitiju. Taki sat ap.

Lol

03.05.2024 08:12

Mića izgleda pogubio kompas. Par mu se žena odmorila od budale.