SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ KOJI TERA NA POVRAĆANJE: Zgadiće vam se život, da li je ona pri sebi?! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video koji je zgrozio javnost!

 

 

Snimak koji je jutros procurio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi starleta Maja Marinković, ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti. Na snimku se  vidi kako Maji ispadaju nudle u prljavu sudoperu, nakon čega iste pojede. 

Prema tvrdnjama fanova "Elite", Maja nije samo ispustila nudle u prljavu sudoperu, već kad ih je pokupila i vratila u činiju nije ih ni oprala pre nego što ih je vratila u činiju i pojela, iako bi svako očekivao da ih nakon toga baci u đubre, pogotovo zbog loše higijene koju drže takmičari "Elite". Ovaj šokantan potez izazvao je različite reakcije, a sam snimak se munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama. Mnogi su ostali zatečeni ovakvim postupkom, dok su drugi spekulisali da bi ovo moglo svakome da se dogodi. 

Pored ovog incidenta, Maja Marinković i Stanislav Krofak, i dalje su tema broj jedan u medijima. Njihovi žestoki odnosi i vrele akcije privlače pažnju javnosti, a o njihovim sukobima sa njegovom bivšom devojkom, Mionom Jovanović svakodnevno se priča. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Iako je snimak Maje Marinković izazvao burne reakcije, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će ova tema nastaviti da intrigira javnost, kao i da li će joj neko pvodoom ovoga postaviti pitanje u rijalitiju, kako bi se saznalo zbog čega je to uradila, umesto da je hranu koja je završila u sudoperi bacila u đubre. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading