MILJANA KULIĆ OSTAJE BEZ SVIH HONORARA: Prekršila glavno pravilo Velikog šefa, ovo se ne toleriše!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije želela da učestvuje u današnjoj emisiji, zbog čega će snositi posledice.

MILJANA KULIĆ OSTAJE BEZ SVIH HONORARA: Prekršila glavno pravilo Velikog šefa, ovo se ne toleriše!

Foto: Printskrin

Miljana Kulić

Učesnica rijalitija Elita, Miljana Kulić, privukla je pažnju gledalaca kada je tokom emisije "Pitanja gledalaca" zaspala usred programa, što će je koštati, s obzirom da ovo nije dozvoljeno po pravilima Velikog šefa.

Publika je burno reagovala na ovaj potez, izražavajući svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, dok su se i ostali učesnici emisije iznenadili ovakvim ponašanjem. 

Iako se produkcija još uvek nije oglasila povodom ove situacije, korisnici društvenih mreža su uveliko krenuli da spekulišu o novčanoj kazni. Naime, mnogi su se pitali da li je Kulićeva svesna da će iz Elite izaći praznih džepova, s obzirom da neretko ignoriše emisije i ne učestvuje u programu.

 

 

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će novčana kazna imati efekta na ponašanje ove kontroverzne učesnice.

Podsećamo, nakon što je Miljana Kulić u sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" saznala da se Nenad Macanović Bebica konsultovao sa Markom Đedovićem prilikom potpisivanja ugovora, potpuno je pobesnela, pa krenula da pravi haos, a odmah se nameračila na njegov krevet, pa je otišla u spavaću sobu, pokupila svoju posteljinu i zauzela nekadašnji krevet Teodore Delić i Bebice.

Potpuno je premestila svoje stvari, pa se vratila u pušionicu, nakon čega je Bebica saznao šta je Kulićeva učinila. Istog trenutka je otišao i pobacao joj posteljinu sa kreveta, dok ga je ona pratila u stopu, zajedno sa obezbeđenjem, koje je moralo da interveniše i spreči totalnu katastrofu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Muljana

02.05.2024 22:05

Nije ovo prvi put da muljana spava tokom emisije,jer ona to konstantno radi ,a da li ce biti kaznjena videcemo. Za gledaoce je i bolje sto spava jer bi satima pricala iste price i ponavljanja po nekoliko puta,.Ne znam zasto je ona uopste tamo , a da ne pricam o recikliranju pricanja o Zoli .

Odgovori 10 1
Verona

02.05.2024 23:02

Let iznad Žexovog gnezda. Kakav projektant takav i projekat. Svi leže kao da su na VMA a ne u programu uživo. Fali samo glavna sestra sa inekcijama.

Odgovori 10 2