Da li to OKAMI HD STIŽE NA PC?

Autor: play.co.rs

Razonoda

10.09.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelje remek-dela sa PlayStationa 2 koje je sada već davne 2006. godine potpisao Hideki Kamija obradovaće glasina da se Okami u svojoj HD remaster verziji izgleda sprema i za PC.

RepublikaFoto: youtube.com/Cryaotic
Stiže na PS

Naime, pored svojevrsnog remastera za Wii 2008. godine, Okami HD je četiri godine kasnije ugledao svetlost dana na PlayStationu 3, a nedavno je u javnost procurela informacija da Capcom namerava da plasira još jedno reizdanje avantura boginje Amaterasu tokom decembra ove godine, ovog puta za PlayStation 4 i Xbox One, a najverovatnije i za PC.

Da se podsetimo, Okami je delo Clover Studija, čiji su nekadašnji članovi kasnije oformili PlatinumGames, koji je pak odgovoran za naslove kao što su Transformers: Devastation, Metal Gear Rising: Revengeance, Vanquish, Bayonetta i Nier: Automata, koji su svi redom pre ili kasnije našli svoje mesto i na PC platformi, pa je, po svemu sudeći, ova glasina veoma blizu istini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading