Battlegrounds ima više od 1,3 mil. igrača!

Autor: b92.net, Republika

Razonoda

18.09.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PlayerUnknown’s Battlegrounds je od marta, kada se po prvi put našao na Steamu, stekao ogromnu popularnost.

RepublikaFoto: youtube.com/PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Novi rekordi u svetu gejminga, više od milion igrača

To se desilo ovog vikenda, zato što je ova battle royale igra dostigla neverovatan broj od tačno 1,348,347 igrača čime je sa trona skinula Dotu 2, koja je postavila prethodni rekord sa 1.291.328 igrača, a nedavno je cifru od oko 1.2 miliona igrača dostigao i odnedavno dostupni Destiny 2. 

Ovaj rekord još interesantnijim čini činjenica da se PUBG i dalje nalazi u early accessfazi, a izlazi tek za par meseci. 

https://www.youtube.com/watch?v=dolvjnq_mZs


Razvojni studio igre, Bluehole, redovno dodaje nove setove ispravki, kao i veće apdejtove. Nedavno je dodato maglovito vreme, koje kada se pojavi u potpunosti menja igru i zahteva dosta veću opreznost od igrača. A nedavno je objavljeno da iz ove pucačine banovano čak 150000 igrača otkako postoji. 

U narednim mesecima očekuje se još veći broj igrača, a isto tako i postavljanje novog rekorda. Da li se vi ubrajate u ove igrače?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading