Legendarni dizajner radi na NOVOJ FALLOUT IGRI?!

Autor: play.co.rs, Republika

Razonoda

05.10.2017

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni RPG dizajner i pisac, Kris Avelon (Chris Avellone), ovih dana je promenio svoju profilnu sliku na fejsbuk profilu. Verovatno se pitate zašto je to vest, pa, caka je u tome što je stavio sliku koja može poprilično da navodi na to da Kris radi na nekoj novoj Fallout igri.

RepublikaFoto: youtube.com/RetrospectiveGaming
Kris kreira novo ludilo?!

Na slici se nalazi čuveni Vault Boy i čovečuljak koji ga grli i kaže “Mnogo si mi nedostajao!”, što implicira da su posle dužeg vremena ponovo zajedno, odnosno da Kris ponovo radi na nekom projektu iz Fallout franšize.

Avelon je u svojoj bogatoj karijeri radio na takvim klasicima RPG žanra kao što su Fallout 2, Planescape: Torment, Icewind Dale, Knights of the Old Republic II, Neverwinter Nights 2, Fallout New Vegas… Od kada je napustio Obsidian postao je neka vrsta slobodnog pisca za angažovanje, pa je tako njegov pečat ostavljen i na igrama Torment: Tides of Numenera, Prey i Divinity: Original Sin 2.

Trenutno radi na projektu igre Pathfinder: Kingmaker, a ko zna, možda i na novoj Fallout igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading