Clash Royale igrači, ovo ste čekali - veliki turnir u BEOGRADU!

Autor: pcaxe.com

Razonoda

29.11.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gejmeri sa nestrpljenjem čekaju veli Games.CON festival, a jedna od najvećih borbi vodiće se među igračima popularne igre Clash Royale. Veliko finale zakazano je za 15. decembar.

RepublikaFoto: youtube.com/Clash Royale
Takmičenje u Clash Royale stiže i u Beograd

Prvi onlajn turnir već je završen, ali su tu još tri prilike za gejmere na tri onlajn turnira koji će biti organizovani 30. novembra, 4. i 7. decembra.

Najboljih 16 igrača (po četiri sa svakog onlajn turnira) ostvaruju plasman u nacionalno finale 15. decembra. Sistemom eliminacija, osam igrača prelazi u sledeću fazu takmičenja – regionalno finale, koje će se odigrati sutradan, u Telenor Areni. Na ovom turniru, pored osam najboljih igrača iz nacionalnog finala, učestvovaće i borci iz Crne Gore i Bugarske, a najboljih osam očekuju brojne nagrade.

Četverac, koji u nacionalnom turniru, ostvari najbolji rezultat, pored automatskog plasmana u regionalno finale, dobija i telefon na poklon, a tu su i novčane nagrade kao i tablet za najboljeg i telefoni za takmičare koji osvoje drugo i treće mesto.

Nacionalni šampioni imaće priliku da ukrste virtuelna koplja sa najboljim igračima iz Crne Gore i Bugarske, na velikom regionalnom turniru 16. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading