Stiže novi Dragon ball

Autor: Republika

Razonoda

28.12.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragon Ball Fighter Z je od prvih naznaka izgledao ekstremno dobro, a fanovi će napokon moći da vide igru 14. januara, kada izlazi beta verzija (traje do 16. januara), a onda nas prava premijera čeka 26. januara, i to na svim konzolama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Novi Dragon ball je dalje potpuno u anima i manga stilu ali ima puno filmskih efekata kako bi ispratila animaciju

Dragon Ball Fighter Z je novi naslov koji stiže pod okriljem Bandai Namco. U pitanju je 2.5D fajterska igra koja je u osnovi zasnovana na seriji Marvel vs.Capcom. Svaki igrač bira tri lika da bi oformio tim, a u svakom trenutku upravlja samo sa po jednim od njih uz mogućnost da ih menja kada god poželi. Cilj je naravno da se sakupe "zmajeve kugle" kojih ukupno ima sedam a onda dobijate pravo na ispunjenje četiri želje koje naravno donose nove moći za dalju borbu.

Sve kreće od Gokua i njegovih prijatelja, koji se bore protiv osnaženog Androida 16 i armije androida. Gejmplej je podeljen na tri dela: Super Warriors Arc, Super Villain Arc i Android Arc, i sve idu iz perspektive Gokua, Frieza i Androida 18.

Pred premijeru za sada je poznato da je ubačena opcija pod imenom “Dramatic Scenes”, koja ponovo donosi kultne trenutke sa početka franšize, a pokreće se kada se određeni igrači tima iskombinuju i izaberu završne pokrete. Tu su i novi likovi - Beerus, Hit i Goku Black. Napredak je u najvećoj meri u pogledu toga kako će sama igra izgledati, odnosno grafička rešenja. Novi Dragon ball je dalje potpuno u anima i manga stilu ali ima puno filmskih efekata kako bi ispratila animaciju, piše blic.rs. Uz to, animacije određenih momenata u borbi su malo “oštiji” kako bi se dobio utisak thenike "duplog frejma".

Inače, Dragon Ball je jedna od najuspešnijih mangi ikada objavljenih. Ima 42 izdanja prodatih u više od 156 miliona kopija samo u Japanu i više od 240 miliona širom sveta, što je druga najprodavanija manga serija dosad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading