Devil May Cry besplatan na Twitch Prime krajem februara

Autor: play.co.rs

Razonoda

17.02.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Twitch Prime je odlučio da nastavi sa povremenim gejming ponudama, ovoga puta Twitch u saradnji sa Capcom-om nudi Windows verziju originalne verzije igre Devil May Cry, tačnije iz HD kolekcije, potpuno besplatno svim Twitch Prime korisnicima počev od 27. februara.

RepublikaFoto: youtube.com/Devil May Cry
Devil May Cry 

- Kako će Devil May Cry HD Collection za manje od mesec dana stići na PC, PS4, kao i Xbox One, odlučili smo da počnemo sa žurkom malo ranije - navodi se u saopštenju development tima.

Devil May Cry HD Collection stiže na Windows, kao i PS4, i Xbox One 13. marta, a cena iznosi oko 30 dolara, retail ili digitalna verzija.

Još od svog prvog pojavljivanja 2001. godine, Dante je ubrzo postao gejming ikona, predstavljajući zabavne i izazovne bitke, rame uz rame sa stilskim pokretima i šašavim akrobacijama.

Devil May Cry HD Collection je savršena kompilacija za sve one koji žele svoju dozu borbi, uz tri igre, gladak gameplay od 60fps, kao i širok dijapazon neprijatelja, oružja, kao i stilova sa kojima možete eksperimentisati."

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading