Ubisoft prisvojio Blue Mammoth, koji je doneo tabačinu – Brawlhalla

Autor: play.co.rs.

Razonoda

04.03.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska kompanija Ubisoft nastavlja da proširuje svoje redove, tako da im se sada pridružio studio Blue Mammoth Games, koji je doneo besplatnu multiplejer tabačinu – Brawlhalla.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sea Otter Gamer
Foto: Ilustracija

Developeri iz malog studija su u objavi o prisvajanju izjavili da su se na tako nešto odlučili zato što im je potrebna pomoć u procesu sprovođenja planova i podizanja igre na sledeći nivo. 

Mat Vomer, presednik studija, nije krio oduševljenje povodom dolaska u ruke Ubisofta: “Lista stvari zbog kojih je ovo dobra odluka je mnogo dugačka, da ne znam odakle da počnem. Sada je moć u našem uglu, podržani smo od strane velikog izdavača poznatog po brojnim kreativnim igrama.” 

Takođe je objavljeno da Ubisoft deli istu filozofiju i da će igra ostati besplatna za igranje i bez pay-to-win sistema. 

Razvojni tim će nastaviti da na Brawlhalli radi kao i do sada, ali će studio početi da raste i imaće više stabilnosti i resursa za dodavanje novih stvari, proširivanje publike, a uskoro će podeliti roadmap za narednih godinu dana, što je još jedan znak sigurnosti. 


U Brawlhalli mogu učestvovati do 4 igrača sa različitim herojima koji se bore jedan protiv drugog sa ciljem da načine što više ubistava, piše play.co.rs.

Igra poseduje ogroman broja za igranje, bilo onlajn ili iz kauča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading