IRON HARVEST DOGURAO DO MILIONA NA KICKSTARTERU, STIŽE MULTIPLEJER

Autor: play.co.rs

Razonoda

01.04.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su fanovi željlni dobrih strategija u realnom vremenu, najbolje pokazuje igra Iron Harvest, koja je prvobitni traženi cilj od od 450 000 dolara, na Kickstarteru, ostvarila za manje od 48 sati kampanje.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/KINGArtGames

Ostalo je još 13 dana do završetka Kickstartera, a vredni ljludi iz studija KING Art Games su sasvim zasluženo već stigli do milion dolara u kampanji, a to znači otključan multiplejer, sjajna vest za sve ljude koji vole i onaj kompetitivni deo strategija. Preostalo je još četiri “Stretch” ciljeva do kraja, odnosno do milion i po dolara, i nadamo se da će ih sakupiti za ovih preostalih 13 dana.

Ukoliko do toga dođe, dobićemo redom i co-op kampanju, co-op izazove, čitav lader sistem (Lige i Sezone), i na kraju, za milion i po dolara, svi će dobiti i potpuno besplatni DLC sa novom singlplejer kampanjom!

Developeri su u čast dolaska multiplejera u igru napisali i novi post u kojem objašnjavaju koji su njihovi ciljevi za multiplejer, odnosno kako planiraju da balansiraju ovo tradicionalno komplikovano pitanje kada su RTS igre u pitanju. Pre svega da smanje “snowballing” efekte i da omoguće igračima da se vrate u partiju ukoliko gube, ali isto tako i da otežaju igračima koji pobeđuju, kako bi ih primorali da stalno budu na visini zadatka. Zatim da ponude balansirane frakcije i jedinice, tako da izbor bude stvar ukusa i stila igrača, a ne nešto što je objektivno bolja strategija.

Da učine partije dinamičnimi i vrednim vremena oba igrača, da maksimalno smanje želju igrača da napuste partiju, tako što će napraviti sistem koji daje šansu da pobedite bez obzira ako pravite neke greške u početku ili krenete loše. Da ponude različite modove igranja, recimo mod koji će trajati 15-tak minuta, ali i one koji će zahtevati od igrača da igraju partije od po sat i više vremena.

Ideje su raznolike i zanimljive, i ako vas zanima više, najbolje je da bacite pogled na licu listu koja se nalazi u najnovijem Kickstarter postu, na ovom linku.

Završetak kampanje za ovu steampunk strategiju smeštenu u alternativne dvaedesete godine prošlog veka će biti 12. aprila, tako da ukoliko želite i sami da podržite igru, imajte ovaj datum na umu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading