TWITCH PRIME – OTKRIVENE BESPLATNE IGRE ZA MAJ

Autor: play.co.rs

Razonoda

01.05.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Twitch nastavlja praksu deljenja besplatnih igara svojim korisnicima Twitch Prime programa i u maju, sa takođe dobrim igrama kao i u aprilu.

Foto: youtube.com/ Pressing X
Odličan izbor za maj

Za ovaj mesec pretplatnici dobijaju 6 igara. To su fantastična avantura sa rešavanjem zagonetki, Psychonauts, zatim sledi nešto što zovemo Superhot sa kamionima – Clustertruck– potom imamo igru sa fokusom na pripovedanje i uticajnom pričom, Gone Home.

Od ostalih igara dobijamo High Hell, neverovatno brzu pucačinu u prvom licu, pa neverovatno teški Titan Souls koji će testirati umeće igre.

Ako ste već pretplaćeni na Twitch Prime igre ćete moći da preuzmete već od danas, 1. maja, a ako želite da se pretplatite to možete učiniti putem ovog linka, i znajte da dobijate još gomili pogodnosti pored igara za “dž”, poput kozmetičkih dodataka u raznim igrama i praćenje sadržaja bez reklama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading