Sprema se još jedan besplatan vikend za Overwatch!

Autor: Republika

Razonoda

15.05.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizzard i tim Overwatcha objavili su proslavu dve godine postojanja koju će njihov šareni hero shooter proslaviti za nedelju dana, 22.maja, uz besplatni vikend za sve, a igra će dobiti i vlastito legendarno izdanje.

RepublikaFoto: Activision Blizzard

Osim besplatnog vikenda, Blizzard će za igrače Overwatcha organizovati specijalan događaj od 22. maja do 12. juna tokom kojeg sprema više od 50 kozmetičkih itema, uključujući i osam različitih Legendary skinova i tri iz Epic ponude, ali i sve sezonske predmete poznate od ranije.

Takođe, specijalno za ovu priliku, Doomfist, Moira i Brigitte su najavlili nove plesne tačke (dance emotes) za proslavu upravo ovog događaja, a stiže i nova Deathmatch mapa zvana Petra i nov kompetitivni mod.

RepublikaFoto: Activision Blizzard

Ali to nije sve, Blizzard će 22.maja izbaciti i digitalno izdanje Overwatch legendarnog izdanja (Legendary Edition) koje će osim same igre sadržavati i grupu Legendary, Epic i Origin skinova.


Svi igrači koji se prijave za Anniversary event dobiće bonus u obliku Legendary Anniversary loot kutije u kojoj će se ih obradovati jedan gratis Legendary item.

Uz to, za sve one koji nemaju Overwatch, a hteli bi da ga probaju, imaće priliku da to i učine besplatno za vikend od 25. do 28. maja, uz napomenu da igračima koji igraju Overwatch na PlayStation-u, neće biti potreban PlayStation Plus account tokom slobodnog vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading