Overwatch slavi drugi rođendan

Autor: Republika

Razonoda

23.05.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizzard i tim Overwatcha slave dve godine postojanja svog hero shootera. U to ime stigla nam je nova Deathmatch mapa, Petra, sa nekim nikad pre viđenim mehanikama u Overwatchu, kao što je teren koji se može uništiti.

RepublikaFoto: Bizzard press

Uz novu mapu, stiže i kompetitivni mod za Deathmatch, u kom će igrači imati opciju da se takmiče za pozicije na tabeli i kompetitivne poene – a sve to bez potrebe da krive svoje saigrače!

Overwatch je takođe pripremio i legendarno izdanje (Legendary Edition) koje osim same igre sadrži i grupu Legendary, Epic i Origin skinova.

Igrači tokom specijalnog događaja kojim se slavi godišnjica imaju priliku da isprobaju i više od 50 kozmetičkih itema, a uz to će im i kozmetika iz svih prethodnih događaja biti dostupna za otključavanje. Na kraju, kao i uvek, stiže i pregršt nove kozmetike u lootboxove, kao i za otključavanje.

RepublikaFoto: Bizzard press

Kao i prošle godine, likovi koji su u međuvremenu dodati u igru će dobiti i svoje plesove, dakle Doomfist, Moira i Brigita!


Event je krunisan besplatnim vikendom, od 25. do 28. maja, tokom kojeg će svi zaiteresovani moći besplatno da probaju Overwatch. Proslava će trajati do 11. juna, što ostavlja dovoljno vremena da sakupite kredite za omiljene skinove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading