EA objavio Battlefield V Battle Royale i nove gejmplej trejlere

Autor: Republika

Razonoda

11.06.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom E3 Play događaja, pred E3 gejming konferenciju, kompanija EA je zvanično potvrdila da će Battlefield V imati Battle Royale mod. Pomenuti mod će integrisati najpopularnije elemente franšize: uništavanje, timsku igru i borbu u vozilima u jedan od najpopularnijih novih pucačkih žanrova.

RepublikaFoto: youtube.com/Xbox
Ilustracija

Novi gejming mod će biti isporučen besplatno uz Battlefield V, a stiže uz "War Stories" singlplejer mod, Combined Arms kooperativni mod i tradicionalne Conquest, Frontlines, Domination, Team Deathmatch i Breakthrough modove.

Battlefield V će biti objavljen 19. oktobra. EA je još ranije istakao da će vlasnici Deluxe Edition verzije igre moći da u akciju urone ranije, preko Early Enlister Access inicijative od 16. oktobra, PC gamer. Oni koji su upisani u Origin Access Play First Trial će igri moći da pristupe još ranije, od 11. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading