FORTNITE "UBIJA" na mobilnim uređajima: EVO KOLIKA JE ZARADA!

Autor:

Razonoda

26.07.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fortnite je postavio novi rekord kada zarada na dnevnom nivou u pitanju, a ovo je ostvareno 13. jula, kada je popularni Battle Royale naslov zaradio preko tri miliona dolara u periodu od 24 časa. Prethodni rekord je ostvaren 1. maja, kada je objavljen Season 4, koji je zaradio je 1,9 miliona dolara tokom 24 časa.

Foto: youtube.com/IGN

Epic Games je Fortnite za iOS objavio 15. marta, a u periodu od objave i završetka Season 4 (11. jul), igrači su u Fortnite-u trošili u proseku 1,2 miliona dolara svakog dana. Ove informacije je objavila analitička kompanija Sensor Tower Store Intelligence.

Fortnite je počeo da zarađuje još više od početka Season 5, koji je startovao 13. jula, a dnevna zarada naslova je prelazila dva miliona dolara. S obzirom na to, da Epic ima Fortnite samo za iOS platformu, a ne i za Android, radi se o ogromnoj zaradi. A kakve će brojke biti kada Fortnite stigne na stotine miliona Android uređaja širom sveta?!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading