Stigla je demo verzija PES-a 2019

Autor: Republika

Razonoda

10.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konami je danas objavio demo verziju PES 2019 za PC, PS4 i Xbox One. Fanovi mogu da probaju nove modove i nenadmašno igranje pre zvaničnog izlaska igra 30.avgusta.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
PES 2019

PES 2019 na poznat način nastavlja da razvija igru sa novim poboljšanjima koja uključuju vidljivi umor igraća, koji će uticati na performanse i novu mehaniku šutiranja i poboljšano kretanje lopte sa unapređenim vizualnim efektima.

Iako za više nema ekskluzivnu licencu za UEFA ligu šampiona tu je još veći izbor licenciranih klubova i liga, dok je MyClub" opcija pretrpela izmene i sada funkcioniše po novom sistem kartica pomoću kojih se prave timovi.

O tom sistemu saznaćemo više kada igra izađe 30. avgusta za PC, PS4 i Xbox One. Na naslovnoj strani standardnog izdanja nalazi se novi globalni ambasador Filipe Kutinjo, a na specijalnom izdanju biće Dejvd Bekam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading