Premijerno predstavljen BRUTALNI Doom Eternal gejmplej!

Autor: play.co.rs

Razonoda

12.08.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnje E3 predstavljanje kompanije Bethesda je fanovima predstavilo dosta igara, ali uglavnom bez mnogo detalja, pa smo tako za TES 6, Starfield i druge dobili samo kratke tizere.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/MKIceAndFire

Jedna od igara za koje smo ostali uskraćeni novih detalja je bio i najnoviji dodatak u bogatom Doom serijalu, nazvan Doom Eternal. 

O ovoj igri nema nikakvih informacija sem da će biti znatno paklenija od Doom 2016, što logično i očekujemo. 

Zahvaljujući velikoj QuakeCon konvenciji, sada je pred nama prvi prikaz gejmpleja koji prosto rečeno izgleda fantastično, kao i objava da Doom Eternal dolazi na PC, PS4, Xbox One, kao i Nintendo Switch, piše Play.

Video u trajanju od par minuta i sa odličnom heavy metal podlogom prikazuje šta sve to Doom Eternal donosi vernim fanovima sa puno opcija za makljažu demona, a pored zabadanja noževa u vrat neprijatelja i njihove dezintegracije možemo videti i nešto dinamičnije kretanje protagoniste, kao i neke specijalne sposobnosti i nadogradnje poput razarajućeg "krvavog udarca". 


Developeri su prikazali i dizajn heroja koji dolazi sa pojačanjem u arsenalu, bossove koji će mu zadavati paklene muke, i neke od lokacija odličnog izgleda. 

Dodatno je otkriveno da će Doom Eternal imati i multiplejer komponentu u vidu co-op igranja, ali će priča i dalje biti sastavni deo igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading