Ovo je najnoviji ASUS GEJMING MIŠ

Autor: Republika

Razonoda

05.09.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bežični gejming miševi se vraćaju na scenu i sve su popularniji jer ih proizvođači oporemaju laganim litijum-jonskim, punjivim baterijama ili induktivnom strujom.

RepublikaFoto: youtube.com/Silenced Tech

Kako bi se takmičio sa modelima poput Logitech G Pro, Asus je objavio bežičnu varijantu svog Republic of Gamers (ROG) Gladius II miša. Novi ROG Gladius II Wireless zadržava oblik, raspored tastera i držanje originalnog Gladius II modela, ali je bežičan, nema donji RGB LED difuzor i težak je 130 grama (samo 20 grama više od verzije sa kablom). Takođe tu je i mnogo snažniji senzor.

ROG Gladius II Wireless koristi kombinaciju 2.40 GHz RF i Bluetooth BLE niske latencije, kako bi omogućio ulaz do 1ms. Miš ima 16000 dpi optički senzor (naspram 12000 dpi na originalnom modelu).

U bilo kom trenutku, ukoliko niste sigurni da igranje bežično donosi rezultate koje želite, možete se prebaciti na žičani mod, povezivanjem pratećeg USB kabla u micro USB konektor miša. USB se koristi i za punjenje uređaja.


Očekuje se da će cena Asus ROG Gladius II Wireless miša iznositi oko 140 dolara.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading