Evo kako da saznate ko vas je blokirao na Facebooku

Autor: Republika

Razonoda

03.12.2017

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici Facebooka često nisu ni svesni da ih je neka osoba blokirala na popularnoj društvenoj mreži. Međutim, postoji način kako da saznate da li vas je neko od prijatelja blokirao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prva stvar koju možete da uradite jeste da pronađete ime korisnika

Činjenica je da onaj ko vas blokira na Facebooku istog trenutka za vas postaje nevidiljiv, odnosno ne možete ga pronaći u pretrazi niti videti bilo kakve informacije i slike o toj osobi. Nećete biti u mogućnosti da mu vidite profil, pošaljete "friend request", poruku, komentarišete ili vidite šta je ta osoba komentarisala.

Prva stvar koju možete da uradite jeste da pronađete ime korisnika. Ako ga ne pronalazite, a znate da koristi Facebook, znači da ste blokirani. 

Ipak, malo pouzdaniji način je da proverite preko zajedničkih prijatelja, koji vam lako mogu reći da li profil koji vas zanima i dalje postoji, piše telegraf.rs.

Takođe, postoji još jedan način – pronađite stare konverzacije sa tom osobom na Facebooku. Kliknite na konverzaciju i ako umesto slike korisnika vidite sistemsku Facebook sliku i ako je ime ispisano crnim slovima to znači da vas je ta osoba blokirala.

Ako pokušate da pošaljete poruku pisaće da je došlo do greške.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading