Zakerberg u borbi protiv mržnje SPREMA OSVETU!

Autor: Tanjug

Razonoda

09.01.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad je počeo da sebi postavlja lične izazove 2009. godine, Zakerberg je posetio svaku saveznu državu SAD, pretrčao 590 kilometara i naučio mandarinski jezik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Zakerberg

Ovogodišnji lični izazov direktora kompanije Facebook Marka Zakerberga za 2018. godinu biće zaštita korisnika Facebook-a od mržnje i zlostavljanja.

- Nećemo sprečiti sve greške i zlostavljanje, ali trenutno pravimo previše grešaka u sprovođenju naših pravila i sprečavanju zloupotrebe naših programa - rekao je Zakerberg, prenosi Rojters.

Otkad je počeo da sebi postavlja lične izazove 2009. godine, Zakerberg je posetio svaku saveznu državu SAD, pretrčao 590 kilometara i naučio mandarinski jezik.

Facebook se nedavno našao na meti kritičara zbog neuspeha da spreči ruske obaveštajce u korišćenju platforme Fejsbuka za navodno mešanje u američke predsedničke izbore 2016. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading