Twitter testira poruke, DA LI TESTIRA I VAS?

Autor: benchmark.rs

Razonoda

03.09.2018

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljeni su skrinšotovi koji prikazuju dve nove funkcije koje Twitter trenutno testira. Funkcije su najavili izvršni direktor te kompanije Džek Dorsei i direktorka menadžmenta proizvoda Sara Hajder.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prva funkcija se odnosi na odgovaranje u obliku tredova, a prikazuje uvučene odgovore na tvitove u obojenom segmentu poruke.

Druga funkcija koja se testira je status indikator, koji korisnike obaveštava o tome da li je neka osoba trenutno na Twitteru. Ovo se prikazuje u formi zelene tačke na korisnikovoj profilnoj fotografiji.

Indikator statusa, na sajtovima kao što je Twitter, se često može zloupotrebiti i povratne informacije nekolicine članova društvene mreže nisu bile pozitivne. Neki su zabrinuti za privatnost i određene druge probleme.

Foto: printscreen/twitter.com

Za sada nema naznaka o tome da li Twitter planira nešto konkretnije sa ovim funkcijama ili ih samo testira kako bi video u kom pravcu korisnici razmišljaju.

Trenutno, deluje kao da poruke u obliku tredova dobro prolaze kod korisnika, dok status indikator nije prihvaćen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading