YouTube tamna tema konačno STIŽE ANDROID KORISNICIMA

Autor: benchmark.rs

Razonoda

07.09.2018

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko meseci pojavile su se informacije o tome da YouTube počinje da donosi tamni mod Android korisnicima. Međutim, opcija je tada bila dostupna samo selektovanoj grupi korisnika. Sada izgleda da opcija konačno stiže svima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Oni koji nisu upoznati sa opcijom tamnog moda, funkcija će tradicionalnu YouTube meni temu, koja je bela, potamniti i načiniti je lakšom za gledanje u uslovima slabijeg ili tamnog osvetljenja.

Ukoliko već niste dobili obaveštenje o promeni za isprobavanje tamne teme, možete je uključiti ručno. Potrebno je da odete u Settings meni, potom u "general" sekciju i izaberete prekidač za "Dark theme".

Nakon ovoga, videćete menjanje teme aplikacije u znatno tamniju šemu boja. Ukoliko ne vidite opciju, verovatno ćete morati da ažuirirate aplikaciju na verziju 13.35.51, koja je dostupna na Google Play Store-u.

Ukoliko već imate ovu verziju instaliranu, a i dalje ne vidite dugme za uključivanje tamne teme, obrišite keš za You Tube aplikaciju i dugme će se pojaviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading