(VIDEO) AMERE UPLAŠILO MISTERIOZNO SVETLO NA NEBU: Neverovatan prizor nakon lansiranja rakete!

Autor:

Razonoda

25.12.2017

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raketa Falcon 9 američke svemirske kompanije SpaceX ostavila je blještav trag na nebu prilikom lansiranja deset satelita u orbitu iz sedišta SpaceX-a u Kaliforniji, što je uplašilo brojne Amerikance.

RepublikaFoto: twitter.com/RyanLores
Neverovatan prizor ostavio bez daha

Falcon 9 podigao se iz obalne zračne baze Vandenberg noseći najnoviju seriju satelita za kompaniju Iridium Communications. Iako nije bilo nikakvih problema, nedugo nakon lansiranja raketa je na nebu ostavila ogroman blještavi trag koji se video širom južne Kalifornije.

Stanovnici u ovom delu Kalifornije zvali su medije i sigurnosne organe budući da su bili zbunjeni i uplašeni neobičnim prizorom na nebu, prenose američki mediji.

- Mnogi su se pitali da li prizor ima neke veze sa snimanjem filma ili "vanzemaljcima". Bilo je jako zabavno - rekao je jedan stanovnik Kalifornije.

Vatrogasci iz Los Anđelesa izdali su saopštenje u kojem su pojasnili kako je misteriozno svetlo na nebu prouzrokovano lansiranjem rakete.

Podsećamo, ista raketa je lansirana u orbitu u junu ove godine, noseći iridijumske satelite. Međutim, tad nije bilo nikakvog neobičnog blještavila na nebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading