OVO JE NAJNESREĆNIJI MUŠKARAC IKAD: Preživeo VULKAN, a bi ga UBILO OVO!

Autor:

Razonoda

04.06.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste mislili da vam ništa ne ide u životu, da ste najveći baksuz nad baksuzima, varate se! Kostur koji su naučnici nedavno pronašli u Pompeji mogao bi da vam ukaže na to da ustvari živite kao car!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, arheolozi su iskopali kostur muškarca koji je, kako se čini, preživio erupciju vulkana Vezuva, ali samo da bi ga nakon toga pogodila ogromna stena zbog čega je ipak preminuo.

Muškarac je, tvrde arheolozi, bio u tridesetim godinama života. Sudeći prema mestu pronalaska kostura, oni veruju da je muškarac preživeo prvu fazu erupcije, pa je pokušao da pobegne.

Međutim, pogodio ga je masivni kameni blok i na licu mesta usmrtio, piše CNN.

Ekipa na društvenim mrežama odmah ga je proglasila "najnesrećnijim muškarcem ikad". "Preživiš vulkan samo da bi te pogodio kamen kao u crtaću", "Tip je mrtav već 2000 godina pa mogu priznati da sam se dobro nasmijao na ovo", "Ovo je najveća pobeda na internetu dosad", "Ovo je moj život sumiran u jednom događaju", bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading