ISCURELI TAJNI IZVEŠTAJI: Nil Armstrong video vanzemaljce!

Autor: Agencije

Razonoda

26.06.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astronaut Nil Armstrong je preneo poruku kontroli misije u glavnom centru NASA da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec, ukazuju tajni izveštaji o komunikaciji NASA i astronauta na Mesecu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Procureli tajni dokumenti NASA

Iako zvuči kao naučno fantastični scenario za film, sve se više govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog NASA centra i astronauta na Mesecu.

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom NASA simpoziju.

U tom intervjuu profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na što mu astronaut odgovara:

- Bilo je neverovatno... naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost... činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu.

Na pitanje profesora kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong je odgovori: "Ne smem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći".

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerzitetu u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO kada su istraživali površinu Meseca.

- Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala.

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije kako bi se sprečio haos i panike među stanovnicima planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading