Digitalni bedž kao podrška i dugme za paniku

Autor: pcpress.rs, Republika

Razonoda

19.12.2017

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su u nekom trenutku nosili bedževe kojima su iskazivali podršku nekom pokretu, a oni angažovaniji su često imali problem da pronađu fizički prostor na majici, kaputu, ili rancu, a u okviru kojeg bi smestili novi simbol. Upravo zbog toga je kompanija BEAM Authentic kreirala BEAM bedž koji funkcioniše zajedno sa pametnim telefonom, a preko aplikacije koja korisniku omogućava da emituje bilo koju sliku na kružni AMOLED ekran, koji se nosi na isti način kao i tradicionalni bedž.

RepublikaFoto: pixabay.com

Korisnici nisu ograničeni kada su sadržaji u pitanju, te mogu da emituju sopstvene, te sadržaje drugih korisnika, kao i da prate omiljene kreatore sadržaja, da emituju snimke drugih korisnika, te šalju poruke. Ovaj moderni bedž omogućava i finansiranje određenih projekata koje korisnik podržava, te ima dugme za paniku, preko kojeg poruka, u slučaju nevolje, može da se prosledi na kontakte koji su prethodno registrovani u okviru aplikacije.

BEAM bedž se već nalazi u prodaji, te košta 99 dolara, što donekle predstavlja problem, budući da korisnici ukazuju na to da za taj novac mogu da kupe mnogo konvencionalnih bedževa koji nikada neće ostati bez baterije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading